Country Deco, Murto ja Muhos

Hei Murtolaiset!

Olen perustanut nyt syksyn aikana lähinnä maalaisromanttista sisustus- ja lahjatavaraa myyvän nettikaupan. Puodin valikoimissa on tällä hetkellä mm tekstiilejä, peilejä, kelloja, valokuvakehyksiä, naulakoita, trendikkäitä puisia ja metallisia säilytyslaatikoita esim. aikakausilehdille, sisustussydämiä, lastenhuoneeseen nallet ja nuket ja paljon muuta pientä kivaa, lyhtyjä ja kynttilöitä, sekä kaunista ja käytännöllistä keittiöön. Saat minun kautta myös kaikki Enkelin Eväspussin tuotteet. Tulevaisuudessa puodista saa myös maalaisromanttisen tyylin pienhuonekaluja, pieniä pöytiä, lipastoja jne.

Tällä hetkellä tietenkin joulutuotteita on tullut ja vielä on paljon tulossa lisää, sivuilla kannattaakin vierailla silloin tällöin, uusia tuotteita lisäilen viikoittain. Lisäksi saamieni toivomusten perusteella valikoimaan on tulossa lapsille enemmän tuotteita, mm suositun Myyrätuotteen Myyräsalkkuja.

Tuotteisiin voit tutustua rauhassa netissä ja tilauksen voi noutaa minulta sovittuna aikana. Varsinaista myymälää minulla ei ole, mutta jos haluat tutustua tuotteeseen paikan päällä, sekin onnistuu kun otat minuun yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika. Maksaa voi käteisellä tai verkkopankissa, sivuilta löytyvät tarkemmat ohjeet.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai toiveita tuotevalikoimaan, voit ottaa minuun yhteyttä joko mailiin tai sitten nettivuiltani löytyvän palautelomakkeen kautta.

Tunnelmallista joulun odotusta kaikille ja lämpimästi tervetuloa puotiin! 🙂

Eija Niemelä

Country Deco
Valtatie 11
91500 Muhos
044 292 9201
www.countrydeco.fi
eija(at)countrydeco.fi
 
Kategoria(t): Palvelut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.