Tyrnävän Murron Frisbeegolf-rata

Tyrnävän Murron 18-väyläinen rata on valmis, koritDisCatcher_Pro ja 2x4m tekonurmiset heittopaikat ovat käytössänne. Talvisin pelataan pienemmällä määrällä ratoja, poissa hiihtäjien tieltä.

Parkkipaikka autoille on osoitteessa Peurantie 4, Tyrnävä. Toivomme että parkkeeraatte autonne kolmeen riviin niin että taaimmaisen ja kahden rivin väliin sekä päihin jää ajovälit. Ajantasaisia tiedotteita ja löytökiekkoja jaossa frisbeeradan facebook-sivuilla.

tekonurmi

Täysimittaisella (18-väyläisellä) radalla on 3kpl par 4-ratoja, 1kpl par 5- ja 14 kpl par 3-ratoja eli 59 heittoa on par-tulos näistä.

Radan suunnittelija Juha Tukiainen ja ratamestari on Lasse Räihä p.040724 8169. Jos huomaat puutteita tai muuten kehittämiskohteita rataan liittyen, niin otathan yhteyttä.

Alueella:
– Parkkipaikan vieressä iso infotaulu jossa koko ratakartta
– Jokaisella heittopaikalla oma kartta
– Ratojen välisiä siirtymäreittejä merkitty
– Alueella kaksi laavua (toinen mäessä, toinen kauempana metsässä)  makkaranpaistoon ym.
– Metsäisillä alueilla hyvä heittää tuulisellakin keleillä!
Löytökiekkolaatikko (Frisbeeradan Facebook-sivuilla @murtofrisbee) ohje hukkaan menneistä kiekoista ym.)

Ratakartta kesäisin:
Murron Kesärata kartta

 

Ratakartta talvisin:murron-talvirata

Reitti radalle (Peurantie 4, Tyrnävä): >Aja Kempeleen Zeppelinin luota Tyrnävälle 11,3km menevää Murrontietä, käänny vasemmalle Kauttarannantielle (opastetaulu Murrontieltä), aja 350m, käänny oikealle Peuranniementielle (opastetaulu), aja 300, käänny oikealle Peuransarventielle (opaste), aja 220m, jonka päästä lähtee n. 300 metrin Peurantie niminen hiekkatie,jonka päässä parkkipaikka (ns. Laavunmäen parkkipaikka, Peurantie 4).

 

 

Facebook (@murtofrisbee):
https://www.facebook.com/murtofrisbee/#

 

Murron frisbeegolfrata