Murron Fatbike -pyöräilyn 13.6.2019 antia

Kaksi maastopyöräilystä kiinnostunutta ryhmää pyöräili torstaina 13.06.2019 Bothnia Outdoorin Timo Kestin vetämänä Murron maastopyöräreitin. Ensikertalaiset ja jo aikaisemmin maastopyöräilyyn tutustuneet pääsivät kokeilemaan ohjatusti Fatbike-pyöräilyä maastoltaan monipuolisella ja sopivasti haastetta antavalla Murron maastopyöräreitillä. Pyöräily sujui onnistuneesti ja reitin varrella sekä sen loputtua osallistujien kasvoilla loisti innostunut hymy. Kiitos osallistujille sekä retken järjestäneelle Bothnia Outdoorille!

Maastopyöräreitti on vapaasti käytettävissä ulkona liikkumiseen niin pyöräillen kuin kävellenkin. Reitti lähtee Murron koulun välittömästä läheisyydestä ja palaa samaan paikkaan. Reittiä voi myös lähteä kiertämään Murron frisbeegolf-radan parkkipaikalta. Maasto on sijaintiinsa nähden todella monipuolinen: osittain mäkinen ja kosteikkoinen, osittain kivituhkaa ja metsäpolkuja (Blogi-kirjoitus Tyrnävän maastopyöräilymahdollisuuksista: http://www.tyrnava.fi/blogs/Tyrnavalla-on-loistavat-maastopyorailymahdollisuudet/sllu0tut/9e139520-fd98-4931-a717-e9bbf8772338)

Alustavasti on suuniteltu syksylle vastaavaa tapahtumaa.

Murron maastopyöräradan esittely: https://tyrnavanmurto.fi/liikuntamahdollisuudet/maastopyorareitti/

 

Ryhmä 1.
Ryhmä 2.

Teksti: Mirka Alapirtti, kuvat: Timo Kesti.