4h metallinkeräys ekopisteellä!

4H -metallinkeräys Murron ekopisteellä (osoitteessa uKauttaranta 42) metallia kerätään viikoilla 37, 38 ja 39

Erillisiä vastaanottoaikoja keräyspisteillä ei ole, voit käydä viemässä metalliromun lavalle silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Metallinkeräykseen VOIT JÄTTÄÄ mm. polkupyöriä, peltejä, räystäskouruja, kaapeleita, metallisia koneita (polttoaineet ja öljyt poistettava) ja metallihuonekaluja, jotka sisältävät pieniä määriä esimerkiksi muovia. Nämä sen sijaan EIVÄT KUULU keräykseen: sekajäte (ei esimerkiksi sohvia), vaaralliset jätteet ja sähkölaitteet esimerkiksi pesukoneet, sähköliedet, jääkaapit, pakastimet, televisiot ja atk-laitteet.

Tuotto paikallisen nuorisotyön tukemiseen

Ystävällisin yhteistyöterveisin ja kiitos Sinulle,

Hanna Ranta-Hirvonen

toiminnanjohtaja

+358 50 365 0210

tyrnava@4h.fi

Tyrnävän 4H-yhdistys

Kunnankuja 1, liikehuoneisto 5

91800 Tyrnävä

https://ww.facebook.com/Tyrnavan4H/

Instagram: @tyrnava4h

#4Hsuomi, #4Hduuni