Tyrnävän kunnan frisbeegolfmestaruuskisat la 9.10.2021 Murrossa

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot Diskgolfmetrixissä:
https://discgolfmetrix.com/1873206

Aikataulukilpailuun rekisteröityminen päättyy perjantaina 8.10.2021 klo 18:00. Kisa on lauantaina 9.10.2021 Murron Peuranmäen 18-korisella Frisbeegolf-radalla (Peuranmäki). Ilmoittautumisen vahvistaminen kisapaikalla 9:00 – 9:30. Pelaajapalaveri turvaväleillä klo 9:50. Kisa alkaa tasan klo 10.

Järjestäjät

Murron kylätoimikunta

Tyrnävän Kunnan Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut

Muuta

Ilmaiset, avoimet kisat kaikille Tyrnäväläisille. TD: Lasse Räihä (040-7248169). Voit myös ilmoittautua suoraan TD:lle, jos ilmoittautuminen ei onnistu tätä kautta. Pelataan yksi kierros (18 väylää). Joka väylällä voi halutessaan uusia YHDEN heiton. Jos pelaaja päättää uusia heiton, siitä on pakko jatkaa. Sarjat: avoin, yläaste, ala-aste, naiset.

Palkinnot

Jokaisen sarjan 3 parasta palkitaan pokaaleilla. Jokaisen sarjan voittaja palkitaan 20€ lahjakortilla PowerGripiin

2 CTP-väylää

molemmissa 20€ lahjakortti voittajalle

Kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan 20€ lahjakortti PowerGripiin.

Mahdollisesta holarista erikoispalkinto.

Kaikille kisailijoille makkara- ja mehutarjoilu.

HUOM!

Järjestäjällä ei ole vakuutusta kilpailijoille. Jokainen huolehtii vakuutusturvastaan itse. Korona-aikana on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta. Välttäkää isoja ryhmiä ja turhia kontakte ja käytä omaa käsidesiä. Sairaana EI saa tulla kilpailemaan. Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Ilmoittautumalla kisaan, annat täyden vastuuvapauden kisajärjestäjille mahdollisen loukkaantumisen tai sairastumisen kohdalla.