Äitienpäiväaskasteluista!

Äitienpäivä lähestyy! ❤ Murron kylätoimikunta on perinteisesti järjestänyt äitienpäiväaskartelun, jota emme tänä vuonna pysty rajoitusten vuoksi toteuttamaan. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden askarrella kotonanne äidin, isoäidin tai muun läheisen äitihahmon iloksi. 🙂
Samalla tavoin kuin pääsiäisenä, Murron Kylätoimikunta toimittaa 25:lle murtolaiselle perheelle askartelukuoren, jonka sisällöstä voi askarrella kortin tai pienen yllätyksen läheiselle. 🥰
Ilmoita tekstiviestillä (0442951164/Leena) perheenne mukaan vimeistään keskiviikkona 28.4.2021. Kerrothan viestissä nimesi lisäksi askartelijoiden lukumäärän ja osoitteenne. Kuoret varataan ilmoitusten saapumisjärjestyksessä 25:lle ensimmäisenä mukaan ilmoittautuneelle: lähetämme paluuviestissä vahvistuksen kuoren saajille.
Toimitamme askartelukuoret koteihin hyvissä ajoin ennen äitienpäivää, jotta ehditte tarvittaessa postittaa askartelun tuotoksen läheisellenne.